Κάτι τρέχει στον Έβρο
Θρήνος για την 15χρονη που έχασε την ζωή της σε τροχαίο έξω από την Άνθεια - Συνελήφθη ο 19χρονος οδηγός(video)
Μουδιασμένη είναι η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε μία νεαρή κοπέλα. Οι δύο κοπέλες, ηλικίας 15 και 16 ετών, επέβαιναν σε μηχανάκι, όταν συγκρούστηκαν νωτομετωπικά με ένα Ι.Χ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 19χρονος.
Η 15χρονη έχασε τη ζωή της ακαριαία στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ η 16χρονη διακομίστηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), όπου και παραμένει για νοσηλεία.
Ο 19χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό της 15χρονης. Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Ο οικισμός της Μαΐστρου, από τον οποίο κατάγονταν και οι δύο κοπέλες, βυθίστηκε στο πένθος μετά την είδηση της τραγωδίας. Σε ένδειξη σεβασμού και πένθους, ο Πολιτιστικός Σύλλογος αλλά και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του χωριού αποφάσισαν την ακύρωση της σημερινής εκδήλωσης αλλά και όλων των εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του εορτασμού της Αγίας Μαρίνας.
Οι σκέψεις και οι προσευχές της τοπικής κοινωνίας είναι με τις οικογένειες των δύο κοριτσιών σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
- Gastrade, ΔΕΣΦΑ και Senfluga ενισχύουν τις υποδομές πολιτικής προστασίας και τις σχολικές υποδομές στον Δήμο Αλεξανδρούπολης (video)
(06-11-2025) - Αγριόχοιροι με αφρικανική πανώλη, εντοπίστηκαν πολύ κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα
(06-11-2025) - Πάλι εμπρησμός κάδων στο πάρκο του ΚΕΓΕ στην Αλεξανδρούπολη (video)
(06-11-2025) - Μια χαρά ο Πρωθυπουργός, μετά την ακύρωση της επίσκεψης στη Θράκη
(06-11-2025) - Διαμαρτυρία Σουφλιωτών σήμερα, στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Αλεξανδρούπολη (video)
(06-11-2025)
EN
TR







