nightlife
- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Μεγάλη η κινητοποίηση της αστυνομίας (πηγή radioevros.gr)
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο έξω από το Διδυμότειχο
27-02-2025
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο έξω από το Διδυμότειχο, στην περιοχή “Σαρί Μπαϊρ”.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ι.Χ. όχημα, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα.
Στη συνέχεια, ένα διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο χτύπησε τον οδηγό του πρώτου αυτοκινήτου που είχε βρεθεί στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.
Ο άτυχος οδηγός ήταν 28 ετών, ενώ ο 15χρονος συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Προανάκριση για τα αίτια και τις ακριβεις συνθήκες του δυστυχήματος πραγματοποιεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας.
σαν σημερα
- Σοκ στην Ορεστιάδα με την αυτοκτονία νεαρού 21 ετών
(08-07-2025) - Εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τη Σαμοθράκη η ευλογιά των προβάτων
(08-07-2025) - Η Αλεξανδρούπολη ξανά στο επίκεντρο των αμερικανικών στρατιωτικών σχεδιασμών
(08-07-2025) - Έλεγχοι και στην Αλεξανδρούπολη για τα τραπεζοκαθίσματα, κατόπιν καταγγελιών
(08-07-2025) - Στα 3 ευρώ η πρώτη ώρα για το πάρκινγκ στον Φάρο
(08-07-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR







