Κάτι τρέχει στον Έβρο
Θανατηφόρο τροχαίο με ένα νεκρό και έναν τραυματία στον κάθετο άξονα του Έβρου
Ένας 45χρονος έχασε τη ζωή του στον κάθετο άξονα του Έβρου στο ύψος των Ψαθάδων, τα ξημερώματα της Κυριακής 18 Ιουνίου.
Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα ένας συνάνθρωπός μας, στρατιωτικός να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο κι ακόμη ένας 49χρονος να τραυματιστεί.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 6:00 τα ξημερώματα, όταν το ένα από τα δύο οχήματα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
Ο δρόμος παρέμεινε για σχεδόν 3 ώρες κλειστός και η κυκλοφορία διεξάγονταν από τον παράπλευρο δρόμο, μέσω Ψαθάδων.
Το δυστύχημα δεν θα είχε σημειωθεί αν ο κάθετος άξονας του Έβρου ήταν δρόμος με διαχωριστική νησίδα στη μέση, όπως ακριβώς οι υπόλοιπες εθνικές οδοί της χώρας και η Εγνατία οδός.
Δυστυχώς ο Έβρος θρηνεί ακόμη έναν νεκρό!
- Συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη με 500 συσκευασίες και 1.000 τσιγάρα κάνναβης!
(27-07-2025) - Συνάντηση Καλακίκου – Λατινοπούλου: Στο επίκεντρο νερό, αγρότες, φοροελαφρύνσεις & Πανεπιστήμιο
(27-07-2025) - Εννέα απινιδωτές τοποθέτησε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε beach bars της περιοχής
(27-07-2025) - Η Gastrade δίνει «ενέργεια στο μέλλον» της Αλεξανδρούπολης μέσα από τρεις σημαντικές διοργανώσεις
(27-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)






