Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του δρόμου Καμαριώτισσα-Θέρμα-Φονιάς
Στο πλαίσιο κατασκευής του έργου «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ» την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής τριών (3) τεχνικών στις Χ.Θ. 3+900, 5+100 και 14+300 επί της οδού Καμαριώτισσας - Θέρμα – Φονιάς.
Η κυκλοφορία θα εκτελείται μέσω παρακαμπτηρίων οδών που έχουν κατασκευασθεί για τις ανάγκες του έργου με χρήση κατάλληλης σήμανσης σύμφωνα με την εγκεκριμένη
μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του έργου και αναμένεται να διαρκέσουν ένα (1) μήνα.
Μετά το πέρας των εργασιών η οδός θα αποκατασταθεί και θα δοθεί κανονικά προς χρήση.
Αξίζει να σημηωθεί πως προ ημερών βρέθηκε στο νησί ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Θανάση Τσώνη και τον προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας κ. Τάσο Παράσχου.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθούν για την εξέλιξη των έργων τα οποία εκτελεί η Περιφέρεια για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου του νησιού, που επλήγη από τις καταστροφικές πλημμύρες, και να γίνει καταγραφή πρόσθετων αναγκών.
- Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Μηδέν φόρος για νέους ως 25 ετών - Μείωση του ΦΠΑ στα ακριτικά νησιά
(07-09-2025) - Συγκέντρωση για τα Τέμπη: Πλήθος κόσμου στην Αλεξανδρούπολη ζήτησε δικαίωση των θυμάτων (video)
(07-09-2025) - Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης καταγγέλουν άθλιες συνθήκες διαμονής στη ΔΕΘ
(07-09-2025) - Ήρθε και φέτος η ώρα για το «Χαϊβάν Παζάρ» στο Διδυμότειχο
(07-09-2025)
EN
TR






