Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ξεκινούν οι αιτήσεις για το ΙΕΚ του ΠΓΝΑ με ειδικότητα Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας.
Ξεκινά το αναβαθμισμένο δημόσιο ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης (Δ. ΙΕΚ) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, με την ειδικότητα Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας. Το τμήμα θα δεχτεί 30 σπουδαστές, και θα είναι διετές.
Συγκεκριμένα, οι σπουδές θα περιλαμβάνουν θεωρητική και εργαστηριακή εκπαίδευση, με καθηγητές από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου, αλλά και υποχρεωτική εξάμηνη πρακτική στις κλινικές του Νοσοκομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 15 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, και θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα στις 30 Σεπτεμβρίου, αφότου η επιτροπή που θα συγκροτήσει το νοσοκομείο θα αξιολογήσει και ελέγξει τα μόρια που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι. Η μόνη προϋπόθεση για την υποβολή των αιτήσεων είναι η κατοχή απολυτηρίου λυκείου, είτε γενικού είτε επαγγελματικού.
Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στη γραμματεία της σχολής αλλά και στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου, απ’ όπου κανείς μπορεί ενημερώνεται για θέματα της σχολής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
- Μήνυση από τη ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, στα συνεργεία οπτικής ίνας
(03-09-2025) - Περιοδεία του Υπουργού Υγείας στον Έβρο, με πολλές αντιδράσεις
(03-09-2025) - Κλείνει η Εθνική Τράπεζα στο Σουφλί - Αντίδραση του Δήμου
(03-09-2025) - Πάλι ζημιά από ενήλικους σε παιδική χαρά της Αλεξανδρούπολης
(03-09-2025) - Ένταση και πυροβολισμοί στο Θρακικό Πέλαγος με Τούρκους ψαράδες (video)
(03-09-2025)
EN
TR






