Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ξεκινούν και οι Υπουργικές περιοδείες στη Θράκη
Διαδοχικές επισκέψεις κυβερνητικών παραγόντων αναμένονται το τριήμερο στη Θράκη.
Την αρχή κάνει ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, ο οποίος σήμερα επισκέπτεται τη Ροδόπη. Το απόγευμα θα βρεθεί στην πόλη της Κομοτηνής και το Σάββατο στην ορεινή περιοχή του Νομού.
Το Σάββατο θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου. Ο Υπουργός θα παραβρεθεί στις εργασίες της τελευταίας ημέρας της Συνόδου των Πρυτάνεων που φιλοξενεί το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην πρωτεύουσα του Έβρου.
Την Κυριακή αναμένεται στην Ξάνθη ο Αν. Υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος θα είναι και ο κεντρικός ομιλητής σε πολιτική εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στο ξενοδοχείο Εlisso ενώ τη Δευτέρα θα παραβρεθεί στην τελετή παράδοσης του Δ’Σώμα Στρατού.
Την Τρίτη επισκέπτεται κατά σειρά τον Έβρο, τη Ροδόπη και την Ξάνθη, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος θα έχει σειρά συναντήσεων με τους διοικητές των Νοσοκομείων και θα επισκεφθεί σειρά μονάδων του Υπουργείου Υγείας.
- Ενημερωτική δράση της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ Αλεξανδρούπολης στους κατοίκους της Τέρμα Άβαντος
(12-09-2025) - Το νεό Εσπερινό ΕΠΑΛ στη Σαμοθράκη άνοιξε τις πόρτες του!
(12-09-2025) - 21 νέα προγράμματα στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του δήμου Αλεξανδρούπολης
(12-09-2025) - Χρηματοδότηση 12,5 εκατ. ευρώ για τη νέα ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολης - Πειραιά
(12-09-2025)
EN
TR






