ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ξεκίνησε η αποκατάσταση του ταλαιπωρημένου δρόμου Πάλλης – Πενταλόφου
15-04-2022
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εργασιών αποκατάστασης κατεστραμένων τμημάτων οδοστρώματος του οδικού δικτύου Πάλλης - Πενταλόφου από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ορεστιάδας.
Ο δρόμος έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία και η χρήση του γίνεται με ασφάλεια.
Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κ σύμφωνα με εισήγηση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κοινότητας Πενταλόφου, απαγορεύεται η χρήση του συγκεκριμένου διαδημοτικού δρόμου για κυκλοφορία ογκωδών και βαρέων οχημάτων ΑΝΩ των 20 τόνων.
Υπενθυμίζεται ότι ο δρόμος Πάλλης – Πενταλόφου στο Τρίγωνο Έβρου, είναι ένας από τους «ταλαιπωρημένους» δρόμους του Έβρου γι αυτόν ακριβώς τον λόγο η αντιδημαρχία τεχνικών υπηρεσιών έθεσε ως προτεραιότητα την αποκατάσταση του.
σαν σημερα
- Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο και στο τμήμα Εικαστικών Τεχνών του Δήμου Αλεξανδρούπολης
(27-09-2025) - Αντικατάσταση των ελληνικών σημαιών σε κεντρικά σημεία της Αλεξανδρούπολης
(27-09-2025) - Χωρίς εκπαιδευτικό το ολοήμερο του 7ου Νηπιαγωγείου Διδυμοτείχου
(27-09-2025) - Χάλκινος ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης!
(27-09-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






