ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στην Ελλάδα
Ξανά υπό κατάληψη τελεί η Πρυτανεία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής.
Ξανά υπό κατάληψη η Πρυτανεία ΔΠΘ λόγω του νομοσχεδίου Κεραμέως - Χρυσοχοϊδη
01-03-2021
Πολλές κινητοποίησεις φοιτητών σημειώθηκαν από σήμερα νωρίς το πρωί σε όλη την Ελλάδα και μέσα σε αυτές ξανά υπό κατάληψη τελεί και η Πρυτανεία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής.
Η κινητοποίηση ξεκίνησε περί των 11:30, όταν μέλη της «ανοιχτής συνέλευσης ενάντια στον κρατικό αυταρχισμό» μπήκαν στο κτίριο της Πρυτανείας και το κατέλαβαν.
Οι εργαζόμενοι είναι πλέον εκτός του κτιρίου διοίκησης. Τα μέλη της συνέλευσης πέταξαν τρικάκια που μεταξύ άλλων έγραφαν τα εξής: «Άμεση κατάργηση του χουντικού νομοσχεδίου Κεραμέως-Χρυσοχοϊδη / Έξω η συμμορία της ΕΛ.ΑΣ. από τις σχολές μας».
Άγνωστο παραμένει το πόσο θα διαρκέσει η κατάληψη.
Πηγή: xronos.gr
σαν σημερα
- Η Αλεξανδρούπολη ανοίγει την αυλαία στην ένταξη: Νέα αρχή για τους "ΑΜΕΑ Θεατρόφιλους"
(14-09-2025) - Αλεξανδρούπολη: Καλλιεργούσε στο αγρόκτημα του χασισόδεντρα
(14-09-2025) - Αλεξανδρούπολη: Πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε μέσα σε διαμέρισμα
(14-09-2025) - Έτσι... φαντάζει το νέο τελωνείο των Κήπων (φωτο)
(14-09-2025) - Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις κατατακτήριες στο Μουσικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης
(14-09-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






