Κάτι τρέχει στον Έβρο
10.300 € για την αναβάθμιση του Λυκείου Σαμοθράκης
Μια σημαντική ενίσχυση λαμβάνει από το Υπουργείο Εσωτερικών η Δημοτική Αρχή Σαμοθράκης.
Στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Δήμος Σαμοθράκης περιλαμβάνεται στους 15 Δήμους πανελλαδικά που πρόκειται να λάβουν οικονομική ενίσχυση για την αναβάθμιση σχολικών κτηρίων.
Το ποσό των 10.300 € πρόκειται να διατεθεί για την αναβάθμιση του Λυκείου Σαμοθράκης, ένα κτήριο που αν και έχουν παρέλθει μόλις 8 χρόνια από την κατασκευή του, χρήζει σημαντικών παρεμβάσεων.
Στα χρήματα αυτά μάλιστα η Δημοτική Αρχή θα συμβάλλει και με ιδίους πόρους, ώστε να υλοποιηθούν το σύνολο των εργασιών που απαιτούνται, κυρίως λειτουργικής φύσεως, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Παπά.
Χρήματα επίσης θα δοθούν και για την κατασκευή ράμπας ΑμεΑ στο Δημοτικό Σχολείο του νησιού του Έβρου.
Μαρίνα Κριτού
- Δεν πήρε επίσημη θέση το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ για τη μεταφορά της προτομής Σεβήρου στο Διδυμότειχο
(31-07-2025) - Από τα πιο "τσουχτερά ενοίκια" για τους φοιτητές έχει η Αλεξανδρούπολη
(31-07-2025) - Προσχολική αγωγή και δημιουργική απασχόληση παιδιών στον Δήμο Ορεστιάδας
(31-07-2025) - "Περίεργος" βανδαλισμός στο αυτοκίνητο της Αντιδημάρχου Πολιτισμού στην Ορεστιάδα
(31-07-2025) - Πεσμένη η κίνηση στη Σαμοθράκη - Με ελάχιστους επιβατές χθες το καράβι
(31-07-2025)
EN
TR






