Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Οι « Γιαγκίνηδες» ετοιμάζονται να ξεσηκώσουν την Αλεξανδρούπολη.
Οι « Γιαγκίνηδες» ετοιμάζονται να ξεσηκώσουν την Αλεξανδρούπολη.

Οι «Γιαγκίνηδες» σε ένα μοναδικό live στην Αλεξανδρούπολη

07-02-2024

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, οι «Γιαγκίνηδες» σας περιμένουν στο «Theatro Coffee & Drinks» στην Αλεξανδρούπολη και ώρα 21:30 για ένα ανεπανάληπτο live που θα σας μείνει αξέχαστο.

Οι νεαροί Γιαγκίνηδες που αυτό - χαρακτηρίζονται ως ρεμπέτικο - λαϊκοπαραδοσιακό σχήμα, έχουν αλωνίσει τους δρόμους των ελληνικών πόλεων και νησιών προκαλώντας «χαμό» στα social media, με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, αποκτώντας φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Δημιουργήθηκαν το 2019 από δύο νεαρούς μουσικούς, τον Σπύρο Ζήση και τον Παναγιώτη Σικλαφίδη, οι οποίοι αποφάσισαν να μοιραστούν την αγάπη τους για την ρεμπέτικη μουσική παίζοντας μουσική στα στενά της Θεσσαλονίκης.

Την περασμένη χρονιά ταξίδεψαν σχεδόν σε όλη τη χώρα, «οργώνοντας» μουσικές σκηνές, θέατρα και φεστιβαλ, με μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, ηχογραφούσαν από την αρχή το πρωτότυπο τους υλικό, από το οποίο ήδη μας έχουν προσφέρει τον συγκινητικό «Αντάμη» και την ανεβαστική «Καταφερτζού”», που ήδη έχουν αγκαλιαστεί από το κοινό, ενώ προς τα τέλη της χρονιάς, αναμένεται η κυκλοφορία κι ολόκληρου του δίσκου «Άνθρωποι του δρόμου», κομμάτια δηλαδή που γράφτηκαν για ανθρώπους που συνάντησαν την περίοδο που οι Γιαγκίνηδες έπαιζαν ακόμη σε υπαίθρια σημεία.

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων