Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης!

Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης!

21-10-2023

Περάσαμε υπέροχα στην πρεμιέρα της "Κιβωτός" Live Stage, η οποία άνοιξε εχτές τις πόρτες της, για τη δική μας διασκέδαση!

Χορός, τραγούδια, ωραίες φωνές, μοναδικές στιγμές... Όλα αυτά τα είχε το χθεσινό βράδυ! Μπορέσαμε και "ταξιδέψαμε" μέσα υπέροχα τραγούδια και φυσικά τα μουσικό σχήμα έδωσε τον καλύτερο εαυτό του.

Ο Σιάμος Δημήτρης, ο Χρήστος Αστερίου, η Ευρώπη Τσολάκη και η Ηρώ Μαυρέλη ερμήνευσαν τα αγαπημένα μας τραγούδια και μας μετέφεραν σε μια άλλη διάσταση...

Τα live στην "Κιβωτός" live stage είμαστε σίγουροι όπως και εχτές θα συνεχίσουν να είναι μοναδικά! Φυσικά το e-evros.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συγκεκριμένη πρεμιέρα. 

Δείτε παρακάτω καρέ καρέ όλα όσα έγιναν εχτές στην πρεμιέρα της "Κιβωτός" Live Stage:

ΦΩΤ: Αντ. Μαργαρίτης

Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης! Με ένα εκρηκτικό Live Opening μας υποδέχτηκε για τη νέα σεζόν η "Κιβωτός" της διασκέδασης!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων