Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης!

ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης!

14-10-2023

Οι μαγικές βραδιές στη νυχτερινή Αλεξανδρούπολη επανέρχονται, με τον παλμό της διασκέδασης να χτυπάει στο ESTADO night club!

Το club επέστρεψε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου πιο "εκρηκτικό" από ποτέ, με ένα opening party που τα είχε όλα.

Χορός, ποτό, κέφι και χαμόγελα συναντήθηκαν εκεί, για να μας προσφέρουν για άλλη μια σεζόν δυνατές στιγμές και πολλές εκπλήξεις. 

Η διασκέδαση κράτησε μέχρι το πρωί, θυμίζοντάς μας τι εστί ESTADO night club!

Όσοι πήρατε απουσία, πάρτε τώρα μια γεύση με όσα ζήσαμε το βράδυ του opening στην Μαλγάρων 3, στην καρδιά της Αλεξανδρούπολης. 

Τηλέφωνα κρατήσεων: 6980387167

Φωτ. Αντώνης Μαργαρίτης  

ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης! ESTADO night club: Opening για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων