Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης!

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης!

16-09-2023

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του καταστήματος CENTRO, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και ήταν μια βραδιά υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερου design. 

Το πρότυπο κατάστημα της πόλης, μας σύστησε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου μία μεγάλη γκάμα από σχεδιαστικές προτάσεις για την κουζίνα, την ντουλάπα και το καθιστικό, με τη βοήθεια του chef Πέτρου Συρίγου.

Ο γνωστός chef μαγείρεψε για το κοινό της Αλεξανδρούπολης νόστιμα πιάτα, αναδεικνύοντας τα μοναδικής αισθητικής έπιπλα κουζίνας του καταστήματος.

Σειρά σας τώρα να επισκεφθείτε το CENTRO και να διαπιστώσετε από κοντά την απαράμιλλη ποιότητα των επίπλων.

Παρακολουθήστε στιγμιότυπο από τα εγκαίνια και βρείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ που κατέγραψε η κάμερα του e-evros.gr που βρέθηκε εκεί:

Φωτο: A. Μαργαρίτης

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης! Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του CENTRO στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων