Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

«Βίρα τις άγκυρες!»: Ξεκίνησε η Ναυτική Εβδομάδα 2024 στην Αλεξανδρούπολη

«Βίρα τις άγκυρες!»: Ξεκίνησε η Ναυτική Εβδομάδα 2024 στην Αλεξανδρούπολη

03-07-2024

Η έναρξη των εκδηλώσεων για τη Ναυτική Εβδομάδα 2024 στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πλατεία του Φάρου, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου που ήρθε να γιορτάσει αυτή τη σημαντική στιγμή για την πόλη.

Το βράδυ ήταν γεμάτο από ενθουσιασμό και ανυπομονησία, καθώς οι εκδηλώσεις υποσχέθηκαν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα γεμάτο πολιτισμό, μουσική και παράδοση.

Η επίσημη έναρξη έγινε με έναν σύντομο λόγο από τον δήμαρχο της πόλης, κ. Γιάννη Ζαμπούκη, ο οποίος καλωσόρισε τους επισκέπτες και τους κατοίκους, αναφερόμενος στη σημασία της Ναυτικής Εβδομάδας για την Αλεξανδρούπολη. Τόνισε τη μακρά ναυτική παράδοση της πόλης και την προσπάθεια των διοργανωτών να κρατήσουν ζωντανό αυτόν τον θεσμό, που προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες.

Η βραδιά συνεχίστηκε με μια μαγευτική συναυλία από την καταξιωμένη συνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα και τον αγαπημένο τραγουδιστή Γιώργο Πέρρη. Το μουσικό δίδυμο κατάφερε να δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα, γεμίζοντας την πλατεία με μελωδίες που άγγιξαν τις καρδιές όλων. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα με το βιολί της και τις συνθέσεις της, που συνδυάζουν ελληνικά και διεθνή στοιχεία, συνοδεύτηκαν άψογα από την εκφραστική φωνή του Γιώργου Πέρρη, δημιουργώντας μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

Το κοινό ανταποκρίθηκε με θερμά χειροκροτήματα και ενθουσιώδεις επευφημίες, δείχνοντας την εκτίμησή του για την ποιότητα και τη μαγεία της μουσικής βραδιάς. Η πλατεία του Φάρου, φωτισμένη και γεμάτη ζωντάνια, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για την έναρξη αυτής της γιορτής.

Οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2024 υπόσχονται πολλές ακόμη αξέχαστες στιγμές, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει πολιτιστικές, αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, προσελκύοντας ντόπιους και επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Αλεξούδης

«Βίρα τις άγκυρες!»: Ξεκίνησε η Ναυτική Εβδομάδα 2024 στην Αλεξανδρούπολη «Βίρα τις άγκυρες!»: Ξεκίνησε η Ναυτική Εβδομάδα 2024 στην Αλεξανδρούπολη «Βίρα τις άγκυρες!»: Ξεκίνησε η Ναυτική Εβδομάδα 2024 στην Αλεξανδρούπολη «Βίρα τις άγκυρες!»: Ξεκίνησε η Ναυτική Εβδομάδα 2024 στην Αλεξανδρούπολη «Βίρα τις άγκυρες!»: Ξεκίνησε η Ναυτική Εβδομάδα 2024 στην Αλεξανδρούπολη «Βίρα τις άγκυρες!»: Ξεκίνησε η Ναυτική Εβδομάδα 2024 στην Αλεξανδρούπολη «Βίρα τις άγκυρες!»: Ξεκίνησε η Ναυτική Εβδομάδα 2024 στην Αλεξανδρούπολη «Βίρα τις άγκυρες!»: Ξεκίνησε η Ναυτική Εβδομάδα 2024 στην Αλεξανδρούπολη «Βίρα τις άγκυρες!»: Ξεκίνησε η Ναυτική Εβδομάδα 2024 στην Αλεξανδρούπολη
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων