Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 21:30 στο Κηποθέατρο Αλτιναλμάζη. Μη λείψει κανείς!
Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 21:30 στο Κηποθέατρο Αλτιναλμάζη. Μη λείψει κανείς!

Τα "Best Of" του Αλέξανδρου Τσουβέλα στο θέατρο Αλτιναλμάζη

29-08-2023

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ένα χρόνο μετά επιστρέφει στην αγαπημένη του πόλη την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 στις 21:30 στο Κηποθέατρο Αλτιναλμάζη... Συγκλονισμένος από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών έρχεται να αφήσει το στίγμα του με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Μία φιλανθρωπική παράσταση τα έσοδα της οποίας δρομολογείται ώστε να διατεθούν από την παραγωγή και τον Αλέξανδρο σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς στις πληγές που άφησε η καταστροφική πυρκαγιά στον Δήμο Αλεξανδρούπολης... Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα...

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει για το “BEST OF” Summer Final Tour, με τα καλύτερά κείμενα της πολυετούς πορείας του εμπλουτισμένα με προσωπικά του βιώματα και ιστορίες απείρου κάλλους! Κάθε παράσταση είναι διαφορετική, πρόζα, αυτοσχεδιασμός και διαδραστικότητα, απίστευτο γέλιο και σάτιρα με χαρακτήρες διάσημους αλλά και της διπλανής πόρτας, ατάκες που άφησαν εποχή και ο μοναδικός Αλέξανδρος Τζουβέλας στα καλύτερά του επί σκηνής!

Αλέξανδρος Τσουβέλας

Ο Αθηναίος κωμικός αποτελεί φαινόμενο για τα εγχώρια δεδομένα αφού η επιτυχία του είναι σχεδόν ανεπανάληπτη. Τα τελευταία 5 χρόνια μετράει εκατοντάδες SOLD OUT παραστάσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη!

Μπορεί να δραστηριοποιείται ως κωμικός εδώ και περίπου 7 χρόνια, όμως, έπειτα από την πρώτη guest συμμετοχή του σε ένα βίντεο του Netwix έγινε από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στις νέες ηλικίες. Η δική του εκπομπή, το «Οδηγίες Χρήσης», «Τίνος είσαι 'συ», είναι μια κωμική εγκυκλοπαίδεια αφιερωμένη στα στερεότυπα των καθημερινών ανθρώπων και όχι μόνο. Παράλληλα με το YouTube, θα τον ακούσεις και καθημερινά στο ραδιόφωνο και πιο συγκεκριμένα στη συχνότητα του bwin ΣΠΟΡ FM από τις 8.00 έως τις 10.00 όπως επίσης μπορείς να τον δεις στην COSMOTE TV στην εκπομπή στο "ΣΤΟ ΠΛΕΧΤΟ".

Έναρξη: 21:30 (προσέλευση: 21:00)

Εισιτήρια στο viva.gr και στα Βιβλιοπωλεία Βαταμίδη και Ελευθερουδάκη.

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 στο Κηποθέατρο Αλτιναλμάζη! Μη λείψει κανείς!

Χορηγός επικοινωνίας: e-evros.gr

Δείτε τις συνεντεύξεις που είχε δώσει στο παρελθόν στο e-evros.gr:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων