Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
CASINO THRAKI
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - theater

Η «Μήδεια» από την Πειραματική Σκηνή Αλεξανδρούπολης επιστρέφει με δύο νέες παραστάσεις

Η «Μήδεια» από την Πειραματική Σκηνή Αλεξανδρούπολης επιστρέφει με δύο νέες παραστάσεις

20-06-2023

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η θεατρική παράσταση «Μήδεια» από την Πειραματική Σκηνή Αλεξανδρούπολης, επιστρέφει με δύο νέες παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στις 21:00. 

Λίγα λόγια για το έργο:

Γραμμένη το 1993 σε δεκαπεντασύλλαβο, είναι μια εκρηκτική κωμωδία για τη σύγχρονη πραγματικότητα αυτής της χώρας. Οι ήρωες του έργου ανησυχούν για τον πληθωρισμό και την ανεργία, τη λιτότητα και τη δημόσια διαφθορά, τα δάνεια και τα επιδόματα, καθυστερούν στα ραντεβού τους γιατί πέφτουν πάνω σε πορείες, και λατρεύουν τα αρχαία ελληνικά -αρκεί, βέβαια, να μη χρειαστεί να τα διαβάσουν.

Στον κόσμο του Μποστ συνυπάρχουν αναπάντεχα και αρμονικά η Μήδεια, η Αντιγόνη, ένας Ψαράς, ο Ιάσονας, μια Καλόγρια, ο Οιδίποδας, ο Ευριπίδης και φυσικά ο Χορός, κατορθώνοντας να διαλύσουν κάθε μας βεβαιότητα, «να επικρίνουν τους επικριτάς, να προβληματίσουν τους κριτάς και να ελευθερώσουν τους θεατάς».

Σκηνοθεσία, Χορογραφίες: Άκης Τσονίδης

Μουσική: Βασίλης Δημητρίου

Λίγα λόγια την Πειραματική Σκηνή Αλεξανδρούπολης:

Η Πειραματική Σκηνή Αλεξανδρούπολης δημιουργήθηκε το Γενάρη του 2012. Ως σύλλογος έχει σκοπό να ενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης μας μέσα από την ανάπτυξη της θεατρικής παιδείας και του πολιτισμού γενικότερα.

Δημιούργησε τις συνθήκες για την πραγματοποίηση αυτής της παράστασης για την οποία δούλεψαν όλα τα μέλη του συλλόγου. Προγραμματίζει και άλλες πολιτιστικές δράσεις με αφετηρία την Τέχνη του Θεάτρου.

Τιμή εισιτηρίου 8€

Ακολουθεί η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Πρόεδρος της Πειραματικής Σκηνής Αλεξανδρούπολης στο e-evros.gr και τη Μαρία Γαβριηλίδη:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων