Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
BAROLO
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Δράση ευαισθητοποίησης για μαθητές στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς

Δράση ευαισθητοποίησης για μαθητές στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς

25-02-2023

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Άγριας Ζωής (3/3) αλλά και την πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί το καλοκαίρι του 2022 στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Δέλτα Έβρου και Δαδιάς, οργανώνει την Παρασκευή 3 Μαρτίου (ώρα 10:00) δράση ευαισθητοποίησης για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το προσωπικό της Μονάδας Διαχείρισης θα ενημερώσει τους μικρούς μαθητές σχετικά με την άγρια ζωή και τον μεγάλο αριθμό αρπακτικών πτηνών που φιλοξενεί το Πάρκο, με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των παιδιών. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει περιήγηση στο δάσος και συμβολική δενδροφύτευση μουριάς.

Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων