Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Ευστρατιάδης Χρήστος
Ευστρατιάδης Χρήστος
Κρεοπωλείο
Λ. Δημοκρατίας 143

Marvas Coffee Roasters
Marvas Coffee Roasters
Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ
Παλαγία

Χατζημιχαήλ Κυριακή Md. MSc.
Χατζημιχαήλ Κυριακή Md. MSc.
Παιδίατρος
14ης Μαΐου 1 (3ος)

Ηλεκ/λόγοι - Υδραυλικοί

Πέτρος Α. Μπουγιούκας (Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων)

Πέτρος Α. Μπουγιούκας - Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων
(Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Φειδίου 17
Τηλέφωνο: 6993339200 & 6931197444

 

Η εταιρεία του Πέτρου Α. Μπουγιούκα δραστηριοποιείται στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Στόχος της είναι να προσφέρει στους πελάτες της έργα υψηλής ποιότητας, σε μικρό χρόνο κατασκευής και φυσικά με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Απόρροια των παραπάνω είναι η δημιουργία μόνιμων σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας με κατασκευαστικές και εργοληπτικές εταιρείες.

Έργα κάθε κλίμακας
Η εταιρεία του Πέτρου Α. Μπουγιούκα διαθέτει έμπειρο και τεχνολογικά καταρτισμένο προσωπικό, έτσι είναι σε θέση να αναλάβει κάθε είδους ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κτιρίων, γραφείων, καταστημάτων, εμπορικών και βιομηχανικών κτιρίων, ξενοδοχείων, νοσοκομείων κ.α. Εκτός από την κατασκευή αναλαμβάνει, την τεχνική υποστήριξη και επίβλεψη και συντήρηση των έργων της.

Υπηρεσίες

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Ισχυρών Ρευμάτων: Με τον όρο ισχυρά ρεύματα εννοούμε τις εγκαταστάσεις εκείνες οι οποίες περιλαμβάνουν τις γειώσεις, την αντικεραυνική προστασία, την παροχή ενέργειας, τους γενικούς πίνακες και τους υποπίνακες διανομής ισχύος και τις εγκαταστάσεις φωτισμού, ρευματοδοτών και κίνησης.

Φωτισμός – ρευματοδότες – κίνηση: Το team του Πέτρου Α. Μπουγιούκα αναλαμβάνει ηλεκτρικές εγκαταστάσεις φωτισμού – ρευματοδοτών – κίνησης, με γνώμονα την άρτια ποιότητα κατασκευής, την ασφάλεια, και τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης.

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις: Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι ένα από τα βασικότερα μέρη της κατασκευής του σπιτιού ή της επιχείρησής σας τόσο για την λειτουργία και την ασφάλεια της όσο και για το αισθητικό της αποτέλεσμα. Ο Πέτρος Α. Μπουγιούκας διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να μπορεί να δώσει λύσεις, μελέτες και εφαρμογές απόλυτα συμβατές με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες, προσφέροντας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων με ποιότητα, ασφάλεια, οικονομία και σύγχρονη αντίληψη.

Εγκαταστάσεις Επαγγελματικών χώρων: Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ηλεκτρολογική μελέτη και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας χώρου.

Εγκαταστάσεις σπιτιών: Σήμερα η ηλεκτρολογική εγκατάσταση κάθε οικίας πραγματοποιείτε με σκοπό να εξυπηρετεί την κάθε ανάγκη και επιθυμία του ιδιοκτήτη.

Εγκαταστάσεις καταστημάτων: Η εμφάνιση του καταστήματος σας είναι από τα κύρια συστατικά για την επαγγελματική σας επιτυχία.

Δομημένη Καλωδίωση: Παρέχουμε υψηλή ποιότητα με τις καλύτερες επιδόσεις στα συστήματα δομημένης καλωδίωσης και μπορεί να εγκαταστήσει οποιαδήποτε εφαρμογή Ethernet για να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας για το μέλλον.

Μεγαφωνικές εγκαταστάσεις: Αναλαμβάνουμε την μελέτη την εγκατάσταση και την τεχνική συντήρηση ηχητικών εγκαταστάσεων.

Έκδοση Πιστοποιητικού ΔΕΗ (ΥΔΕ): Σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία (Ν. 4483/65), είναι υποχρεωτικός ο επανέλεγχος των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από αδειούχους εγκαταστάτες ηλεκτρολόγους, οι οποίοι και εκδίδουν σχετική Υπεύθυνη Δήλωση που υποβάλλεται στη ΔΕΗ ΑΕ

Εγκαταστάσεις Γειώσεων: Γείωση ονομάζουμε την αγώγιμη σύνδεση των μεταλλικών μερών της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και των συσκευών της με την γη. Η σωστή γείωση αποτελεί το πρώτο μέτρο ασφάλειας για την αποφυγή ηλεκτροπληξίας.

Επίσης η εταιρεία μας αναλαμβάνει: 

  • Συντήρηση δημοσίων έργων
  • Ηλεκτρολογική συντήρηση κτιρίων
  • Ηλεκτρολογική ανακαίνιση οικιών και καταστημάτων
  • Αλλαγή ηλετρολογικού πίνακα - Πυρανίχνευση
  • Τηλέφωνα - Δίκτυα - Συστήματα ασφαλείας

Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων