Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Εκτός βουλής μένει η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νατάσα Γκαρά
Εκτός βουλής μένει η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νατάσα Γκαρά

Νατάσα Γκαρά: «Εφτά φορές κι αν πέσεις, οκτώ θα σηκωθείς»

23-05-2023

Εκτός βουλής μένει η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νατάσα Γκαρά, που δεν εκλέχθηκε στις εκλογές της Κυριακής, καθώς ήρθε δεύτερη σε ψήφους μετά τον Μενέλαο Μαλτέζο.

Σε μήνυμά της για το αποτέλεσμα των εκλογών ευχαριστεί τόσο όσους τη στήριξαν και στάθηκαν δίπλα της σε αυτή την «πολύ δύσκολη μάχη» και δηλώνει παρούσα στον αγώνα που έπεται. 

CRUSTA


Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Μια πολύ δύσκολη μάχη δώσαμε και το αποτέλεσμα προκαλεί προβληματισμό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους και όσες συμπολίτες μας έδειξαν στο πρόσωπο μου εμπιστοσύνη. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό και συγκινητικό. Πολλές ευχαριστίες στους συνεργάτες, τους φίλους, τους συντρόφους που στήριξαν αυτόν τον σπουδαίο αγώνα. Με εντιμότητα, αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια, σεμνότητα, χαμόγελο και ήθος!

Σε όλη αυτή την πορεία, γνωρίσαμε ωραίους ανθρώπους, ωραίες ιδέες. Δώσαμε μάχες με πάθος, αγάπη, πρόταση, σκληρή δουλειά, διεκδίκηση για τον Έβρο και την κοινωνία. Μαζί για τον Έβρο που αξίζει πολλά κι έχει μεγάλες προοπτικές.

Παραμένουμε πάντα ενεργοί στον αγώνα! «Εφτά φορές κι αν πέσεις, οκτώ θα σηκωθείς». Γιατί αξίζει να παλεύεις και να διεκδικείς.

Καλή δύναμη στους εκλεγμένους Βουλευτές. Εύχομαι να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, χωρίς αλαζονεία, με εντιμότητα και ηθική με ενδιαφέρον για το σύνολο του Νομού.